A Genie in A Bottle

De basis olie is kokosnoot olie en deze heeft de eigenschap bij ons om heel langzaam in te trekken. Dit is erg belangrijk omdat vaak andere oliën snel intrekken waardoor je aan de huid gaat trekken, en je juist verslapping en pijn kan krijgen. In elk serum zitten hoogwaardige werkstoffen die een specifieke werking hebben :dus een genie in de fles.

Wat zijn de voordelen?

  • Een heerlijke zachte huid
  • Een gezond lichaam zonder pijn
  • Een natuurlijk product doet wat het beloofd
  • De voordelen van kleurentherapie
  • De voordelen van aromatherapie en Homeopathie
  • Kies de kleur die je het meeste aantrekt
  • Kies de genie bij je klacht

SKIN GET A LIFE GENIE ANTI-AGING

Een innovatieve formule, rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen,te beschermen en te regenereren. Te gebruiken bij buikpijn, slapeloosheid, psoriasis, littekens, eczeem, striae en allergieen.

Niet gebruiken in het eerste trimester zwangerschap en bij borstvoeding. Bij klachten altijd eerst overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken

Ingredïenten:
gefractioneerde kokosnootolie, rozenbottel, baobab, Argan, Carrot Seed, Clary sage, Geranium, Manderijn, Neroli, Sinaasappel en Patchouli

CIRCUFLOW

Geeft een boost aan al je systemen, zoals de doorbloeding, lymfe en energie circulatie. Ook in te zetten bij couperose, kleine spataderen, cellulite, hormonale disbalans, reduceert stress.

Niet gebruiken in het eerste trimester van de zwangerschap.
Bij klachten altijd eerst overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

Ingredïenten:
gefractioneerde kokosnootolie, Cape Chestnut, St Janskruid, Bay Leaf, Bergamot, Kamille, Rosemarie, Cedarwood, Juniper, Limoen

STRESS NO MORE

Herstel onevenwichtige hormonen, verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen. Evt. als je veel knarsen tand of gespannen kaken.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten altijd overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

Ingredïenten:
gefractioneerde kokosnootlie, rozenbortel, St Janskruid, Geranium, Jasmijn, Limoen, Patchouli en Ylang Ylang.

HELLO BODY MECHANIC

Geeft verlichting en verbetert het natuurlijk genezend vermogen. Ter ondersteuning bij pijn door ontstekingen, verrekkingen en krampen, veroudering van de huid, artritis, rugpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, fibromyalgie, jicht, hoofdpijnen en migraine.

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

CELLULITE BE GONE

De ideale combinatie met de Body of Super Body cup in de strijd tegen cellulite. Een echte detox voor je lijf. Ook te gebruiken bij afvallen, verstevigen van de huid, striae en disbalans van schildklier.

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

Ingredïenten:
Virgin Coconut olie, Marula olie, Moringa olie, Buchu, Koriander, Mandarijn, Sinaasappelschil etherische olie.

BYE BYE BELLY BLUES

Ondersteunt bij constipatie, spastische darm, mensturatiepijn, krampen of wat je buikstreek maar ook verstoord. Deze natuurlijke formulering verbetert de spijsvertering en vermindert ontstekingen maar help ook bij de opname van voedingstoffen en verwijderd afvalstoffen.

Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

Ingredïenten:
gefractioneerde kokosnootolie, safflower, kalahari meloen, Bittere sinaasappel, Lavendel, Limoen en Petitgrain

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam