Het ontstaan van Bellabaci Massage.

De Bellabaci Cupping Massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met behulp van siliconen vacuüm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er een vacuüm wanneer deze langzaam wordt losgelaten.

Deze behandeling heeft een geweldige ontspannen en helende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan de oppervlak en de negatieve druk werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar spieren en huid weer op gang.

In het kort :

  • Huidaandoeningen zoals dermatitis, eczeem,
  • maar ook acne en psoriasis worden verlicht.
  • De snelheid van het metabolisme stijgt.
  • Endorfine niveaus worden gestimuleerd.
  • Stimulatie van de huid.
  • Verstevigen van de huid.
  • Zeer geschikt bij hoofdpijn en migraine!
  • Na een behandeling direct vermindering van fijne lijntjes en wallen.

Hoe voelt de Bellabaci Massage?

Tintelingen en diepe warmte, zelfs lang na de behandeling. Weldadig… Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en men kan vaak in een diepe staat van ontspanning raken. Het behandelende gebied kan rood worden door de stimulatie van het bindweefsel.

In sommige gevallen waar de cups langer op één plek blijven kan er een diepe en geconcentreerde “cup kus ” worden gevormd.Het is een lichte verkleuring op de huid. Dit is geen blauwe plek en verdwijnt na een paar uur.

Cryoglobes i.c.m. de Bellabaci Cupping Massage

Wat is een cryoglobe?

De cryoglobe is van chirurgisch staal gemaakt. Toch voelt deze comfortabel aan en geeft een sensationeel gevoel op het gezicht en hals! Binnenin zit een vloeistof, deze ligt minimaal 24 uur in de vriezer voor een optimaal resultaat! Doordat de vloeistof bevriest komt er een laagje ijs op de bal. Perfect voor wallen, vermoeide ogen, doorbloeding en lymfe.

Ook erg heilzaam bij hoofdpijn en migraine! De intense kou activeert de collageen productie tot in de diepere lagen van de huid, waardoor de huid stevig en strak blijft. Nadat ik het gezicht en hals zacht gecupt hebt, gebruik ik de cryoglobe voor het perfecte resultaat.

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam